Menu

Sportspladsen summede af fodboldglæde

image Fodboldforhindringsbane er bare det bedste - U5/U6 mix årgang 2017-2018
Gylling Boldklub
19. april 2023 kl. 20:21
Det var tirsdag, solen skinnede, klokken nærmede sig 17:00 og sportspladsen begyndte at summe af glade og forventningsfulde børn.
På den første bane var de yngste spillere (årgang 2017-2018) ved at få en sidste slurk vand af drikkedunken, inden de var helt klar til dagens træning hos Freya og Andreas. Efter den obligatoriske "velkommen-til-træning-samling" var der fuld fart på diverse fodboldforhindringsbaner, øvelser, lege og kamp. På sidelinjen nød forældrene solen og synet af alle de fodboldglade piger og drenge.
På den anden bane var U7/U8/U9 igang med træningen sammen deres trænere Lisa, Katrine og Camilla, samt DBU-instruktør Gitte. Der var mange nye og spændende øvelser på programmet, og holdet tog imod med stor begejstring. Alle blev udfordret på hver deres niveau, og highfives'ne blev uddelt i stor stil for drengenes engagement.
På den tredje bane (kampbanen) var U13 drengene klædt om til dagens kamp mod Stilling IF. Efter opvarmningen og lidt taktisk oplæg fra trænerteamet, begyndte flere og flere tilskuere at stå klar på sidelinjen. Kampen blev fløjtet igang og inden 1. halvleg var slut var stillingen 3-0. 2. halvleg bød også på mange chancer og mål. Slutresultatet blev 6-0 til Gylling B.
På den fjerde bane var Kvinder (+15) holdet startet deres træning sammen med Lene og Toke. Spillerne og trænerteamet skulle have finpudset formen og taktikken til sæsonens første kamp mod Saksild onsdag. Vi hepper på jer 👏
Super skønt med alle de glade fodbold drenge og piger på sportspladsen.
Vi ses igen på næste tirsdag ⚽️

Fodbold kontakter og trænere

Udvalgsformand
profilepic
Rikke Kirckhoff Nielsen
Træner U6/U7 Mix
ingen img
Andreas Minet
Træner U6/U7 Mix
profilepic
Kasper Røn Nielsen
Træner Kvinde (+15)
profilepic
Lene Lund Mikkelsen
Holdleder Herre senior
profilepic
Markus Hansen
Holdleder Herre senior
profilepic
Aksel Sylvest Jørgensen
Holdansvarlig Oldboys
ingen img
Torben Bondegård Nielsen
Træner U8-U9-U10
profilepic
Lars Kaysen