Menu

DBU 3 Bold Tour

image
02. september 2018 kl. 19:52
Søndag d. 2 september drog 4 raske drenge til Brædstrup for at deltage i DBU 3 Bold Tour. Der skulle spilles 4 kampe og for flere af deltagerne var der deres første kamp udenfor Gyllings trygge rammer. Men Asger, Oskar, Thomas og Valdemar var klar til kamp.
Første kamp mod Mariehøj IF blev start skuddet til lidt af et målshow fra Valdemar. Valdemar scorede de 3 første mål og blev noteret for årets første ægte hattrick. Så ville Oskar også være med og scorede til 4-0 og så tror jeg nok lige det blev sat på plads hvordan man skal fejre en scoring. Valdemar lukkede kampen af med sit 4 mål og kampen endte 5-0 til Gylling. Det gav høj stemning på holdet.
Vi er gule vi er blå vi er ikke til at slå åhhhh GYLLING!
Anden kamp var mod Stjær Boldklub. Så blev det pludselig svære og Gylling kom bagud 2-0 og det så svært ud de første 4 min. Men så tog drengene fat og der blev gået til stålet. Asger og Thomas vandt både i forsvaret og midtbanen. Det gav plads i front, hvor Oskar ikke ville holde sig tilbage for Valdemar, så Oskar udlignede til 2-1. Det blev til reguler fight med Oskar og Valdemar med scoringerne. Valdemar fik scoret til 2-2 og herefter Oskar igen til 2-3. Nu begyndte det at ligne noget med 2 min. igen. Thomas var i defensiven og på mål en ørn og der blev nu lukket helt af. Valdemar scorede igen med 1 min tilbage til 2-4. I de sidste sekunder ville Oskar være kampens topscore og fik bolden i nettet til slut resultatet 2-5. 
Drengene var helt høje men man kunne også spore de første tegn på træthed.
Tredje Kamp var mod  Bredballe IF. Man kunne tydelig se at det var et lidt mere sammenspillet hold drengene nu var oppe imod. Efter et par min. kom drengene bagud 0-1. Nu havde de heldigvis prøvet at være bagud fra anden kamp så de blev ved med at kæmpe. Både Asger og Thomas lavede nogle regulere herre taklinger på midtbanen. Thomas havde en kæmpe chance med 3 min. igen hvor han ramte stolpen. Øv! Men med 2 min igen tog dagens topscore Valdemar sagen i egen hånd og med et soloridt op af langsiden og efterfølgende velplaceret spark blev der udlignet til 1-1. Det blev også kampens resultat. 
Drengene var stadig ubesejret. De havde dog godt holdt lidt øje med sidste modstander, som kampen før vandt hele 10-3. De var klar over det blev en svær kamp og der var nu virkelig dømt træthed i nogle af holdets yngste spillere. 
Men Fjerde kamp var mod Hørning IF. De var dagens bedste hold ingen tvivl om det. I løbet af de første 2 min. kom Gylling Først bagud 1-0 og derefter 2-0. Trætheden var virkelig sat sine spor. Men drengene kæmpede bravt og både Oskar og Valdemar kom til et par gode chancer. De kunne dog ikke få boldene i nettet. Derfor måtte Gylling desværre indkassere et nederlag men der blev kæmpet heroiske og der blev ikke scoret flere må så kampen endte 2-0 til Hørning. 
Dagen blev sluttet af med medaljer til alle hold og der var ingen tvivl om at drengene og deres familier havde en god dag i Brædstrup.