eSport

• I Gylling eSport spiller vi som udgangspunkt Counter-Strike (CS:GO)

• Tilmelding giver adgang til ét af Gylling eSports hold. Hvert hold træner et bestemt spil, og træner minimum én gang om ugen. Vores Mini Gamers hold træner i flere spil.

• Du skal have din egen konto til det spil du træner i, og selv afholde de udgifter der må være til spillet. (Mini Games bruger Gylling eSport-kontoer)

• Ved indmeldelse indvilliger du i, at du kan blive filmet og fotograferet, og at Gylling eSport kan offentliggøre dette f.eks. her på hjemmesiden eller på sociale medier.

• Vi benytter chat-programmet Discord, hvor du også skal oprette en konto.
    Discord kan downloades her: Discord.
  • Holdene fyldes op efter princippet 'først til mølle'. Derfor er det vigtigt, at man får sig tilmeldt, for at være sikker. Hvis holdet ikke bliver til noget, så vil man få pengene retur.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Som medlem af Gylling eSport får du mulighed for:

· Ugentlig træning med eSports-trænere.

· Adgang til iCamps

· Vejledning ud fra ambitionsniveau og alder.

· Deltage i turneringer som Gylling eSport.

· Muligheden for at være en del af et foreningsfællesskab.

· Muligheden for at blive eSports-træner.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

eSports-udvalget