eSport

Gylling eSport er en afdeling af Gylling Boldklub, der blev grundlagt i 1922 og er beliggende ca. 20 km. syd for Aarhus. Gylling eSports læringsregler tager udgangspunkt i Gylling Sport og Idræts grundværdier, som er: Tryghed, Nærhed & Sammenhold. Vi arbejder ud fra tesen om, at bredden skaber eliten. Vi har en god grundstamme af fagligt stærke undervisere og en bestyrelse, der arbejder hårdt på, at skabe professionelle rammer for undervisning, læring og udviklingen af udøver.

Vi afholder ugentlig undervisning, 4 årlige Improvements Camps (iCamps) med forskelligt fokus på, at udvikle de komplette eSports-udøvere, samt 1-2 årlige turneringer. Vi vil deltage i lokale og nationale turneringer i Danmark. Vores undervisning tager udgangspunkt i den enkelte spiller og holdet som en helhed. Trænerne arbejder med konstruktiv kritik med fokus på udvikling og sætter en ære i, at skabe sammenhold på tværs af alder, køn og niveau. Vi vil i Gylling eSport gerne have plads til alle og derfor vægter vi en ordentlig tone blandt vores medlemmer meget højt.

Vores træningssessioner foregår både online, offline, i sportshallen, i køkkenet, samt ved brug af eksterne undervisere og foredragsholdere. Vi håber, at være med til, at skabe en større forståelse for, hvad det kræver som eSports-udøver, at deltage på topplan og vil deltage aktivt i udbredelse af sporten i Danmark. Vi samarbejder med DGI, eSportsmiljøet i Danmark, samt erhvervsdrivende i nærmiljøet.

Som eSports-udøver mener vi, at man opnår kompetencer som i fremtiden vil være attraktive for arbejdsmarkedet, da de færdigheder, der opnås vil styrke ens evne til at kommunikere, skabe innovative løsninger, samt fuld forståelse af teknologiske muligheder.

Som medlem af Gylling eSport får du mulighed for:

· Ugentlig online træning med eSports-trænere.

· Adgang til iCamps og lokale turneringer.

· Vejledning ud fra ambitionsniveau og alder.

· Deltage i turneringer som Gylling eSport.

· Muligheden for at være en del af et foreningsfællesskab.

· Muligheden for at blive eSports-træner.

Alle hold koster 500 kr. pr. sæson og pt. kan man kun deltage på ét hold.
Holdene fyldes op efter princippet 'først til mølle'. Derfor er det vigtigt, at man får sig tilmeldt, for at være sikre.
Hvis holdet ikke bliver til noget, så vil man få pengene retur.

Sæsonstart:
Tirsdag d. 4. september 2018 kl. 19:00-21:00
CS:GO
Træning tirsdag fra kl. 19:00 til 21:00
Træner: Dennis Ordon
Der åbnes ét hold og herefter kommer man på venteliste
Minimum krav: Prime
Alderskrav: 5. klasse

Faste datoer i 2018: (opdateres løbende)

· Gylling Gaming Event, den 9.-11. november 2018 (koster ekstra, at deltage i)