Frivillig

Er du forældre eller deltager du selv i en sportsgren i en af Gylling Sport og Idrætsafdelinger, er du samtidig også forpligtiget til at hjælpe som frivillig i to timer i løbet af en sæson.

Det er helt gratis at tilmelde sig grupperne.

Vi har inddelt vores arbejde i foreningen indenfor fire områder, så du kun bliver tilbudt frivilligt arbejde indenfor områder du mener, du har kompetencer indenfor.

Frivillig - Praktisk hjælp:

Er du god med en hammer, kan du svinge en pensel, kan du sætte et telt op, så er Praktisk hjælp gruppen nok en god gruppe for dig.

Frivillig - Mad og boder:

Er du ikke bange for at grille en pølse? eller hjælpe til i et køkken?, kan du bage en kage? eller passe en bod med forskellige varer? Så er Frivillig Mad og boder lige en gruppe for dig.

Frivillig - Stævner og lejre:

I Gylling Sport og Idræt afholder vi flere stævner og lejre i løbet af året. Her er der mange opgaver. Er du en god dommer?, kan du passe et dommerbord?, passe en bod?, være praktisk hjælp før, under og efter? Så kan du godt lide lidt forskelligt arbejde, så er Stævner og lejre gruppen perfekt for dig.

Frivillig - Odder Byfest:

Odder Byfest er den enklestående begivenhed, som pt. giver flest penge i foreningskassen. Derfor er der altid behov for mange frivillige til at passe bar og madboder. Du skal være opmærksom på, at vagterne kan være op til fire timer, men tiden går hurtigt. Kan du lide at snakke med mennesker? og ikke er bange for at skænke en fadøl? og lave lidt pomfritter, så er Odder Byfest gruppen den rette gruppe for dig.

Når du har tilmeldt dig en gruppe vil du via e-mail eller telefon kunne blive kontaktet, i løbet af året, omkring opgaver vi ønsker at få hjælp til. Man er i sin fulde ret til, at afslå, at man kan hjælpe lige netop denne gang, men vi vil selvfølgelig gerne have respons på vores henvendelse. Vi håber, at tiltaget kan være med til, at vores allesammens ildsjæle kan holde i lidt flere år ved, at vi er flere som er med til, at løfte i flok.

Susanne, Kristina og Dennis