Badminton i Gylling

Gylling Badminton klub består i dag af voksen motionister og et stort børnehold. Der er 70 aktive badmintonspillere i Gylling. Børnene spiller sammen på et bredt alderstrin mellem 6-15 år. Der er 3 aktive trænere på ungdomsholdene og aldergrupperne deles tit op.

U6-U9 er der meget fokus på læring igennem leg. Det skal være sjovt at bevæge sig og mens man lærer det mest grundlæggende omkring ens ketcher og får styr på ens hånd/arm og øje koordination. Der arbejdes meget med serveøvelser og udvikling af børnenes balance.

De ældste arbejder mere med teknik, styrketræning, og mentaltræning. Alle de grundlæggende slag skal på plads og der arbejdes med det at være individuel og samtidig en del af et hold. Der afholdes alt fra klubmester skaber, lejre og almindelige kampe.

De voksne motionister mødes ugentligt og spiller på meget forskellige niveauer. Det handler og grin, motion og sammenhold. Klubben er for alle aldre og køn,
hvilket også viser sig i at der ca. er 50/50% af kønnene.

Vi håber at udvikle badminton med både flere unge mennesker og ældre, da badminton er en fanstatisk måde at holde sig i god fysisk form.

Børne- og ungdomsbadminton:

Hver mandag fra kl. 17:30-19:00. Første gang mandag d. 3 september 2018

Kontingent: 500 kr. (inkluderet i prisen er træningsbolde)

Aldersgruppe: 6-15 år.

Voksenbadminton:

Hver tirsdag fra kl. 17:30-18:30. Første gang tirsdag d. 4 september 2018
Hver torsdag fra kl. 17:30-18:30. Første gang torsdag d. 6 september 2018

Kontingent: 1.100 kr. pr. badmintonbane. OBS. Alle spillere pr. bane skal registrere sig via indmeldelsesformularen.

Voksenbadminton er et tilbud til dig, der vil have det sjovt, samt dyrke badminton på motionist-niveau.

I tilfælde af at Gylling Efterskole selv skal bruge hallen i ovennævnte tidspunkter, så vil vi gøre vores bedste for at melde dette ud.

Adresse:
Gylling Efterskole