Fodbold

Fodbold er for alle aldre og sådan er det også i Gylling Boldklub. Man kan starte til Fodbold når man er omkring U4­U5 og kan forsætte helt op på vores Oldboyshold. Vi har en god fordeling på kønnene i klubben ca. 65 drenge/herre og ca. 35% piger/kvinder. Det giver et godt mix i klubben, hvor fællesskabet er i fokus. Der spilles både udendørs­fodbold og indendørs­fodbold i klubben.

De mindste børn starter meget med leg og den glæde, der er ved at røre sig sammen med andre. Men vores trænere benytter træningen til at allerede at lægge de første grundsten for boldforståelse, løbemønstre og kollektivet i at være med på et hold. Man vinder ikke en fodboldkamp alene, det gøres som et hold.

Den mellemste gruppe børn skal udfordres fysisk, med tekniktræning, kondition, og styrketræning. Men en fodboldkamp vindes ikke kun med fødderne og ved at være i god form. Det handler om at have hovedet med så i træningen arbejdes der også med grundlæggende Løbemønstre, taktik, og det psykiske pres der kan være ved at være f.eks. bagud i en kamp.

De ældste børn arbejdes der grundlæggende med at bibeholde det fysiske så de hele tiden er i god form. De ved godt hvad der kræves for at løbe i 90 min. Meget af træning har derfor fokus på det tekniske og taktiske. Børnene er her også i deres teenagesår og derfor betyder fællesskabet endnu mere for dem og det at være en del af noget. Holdet er i fokus.

Vores Oldboys­hold er ligeledes med til, at de unge har nogle at se op til. Det er udpræget motionisthold, men de tager deres kampe meget seriøst, men der er stadig plads til smil, pjat og mandehørm. Oldboys­holdene er et aktiv i alle klubber, da de er med til, at skabe nerve og liv i klubben.