Menu

Gymnastik

GYMNASTIK består i dag af holdene for de mindste miniputterne og Spilopperne. Derudover er der et voksent hold med HIIT / FIT træning.

Miniputterne er et forældrebarn gymnastik hold for 1­-3 årige ifølge med en voksne. Det er gymnastik hvor du aktivt deltager med dit barn. Holdet styres og planlægges af en træner. Hos Miniputterne er der tid til aktivt samvær og nærvær. Det skal være sjovt, samtidig med at man får sved på panden og pulsen op. Man skal bevæge sig til musik, lære at bruge krop og tumle i forskellige redskabsbaner.

Spilopperne er et gymnastikhold for 3­-6 årige med børn, der kan undvære deres forældre. Holdet styres og planlægges af en træner. Spilopperne er der tid til aktivt samvær og nærvær. Det skal være sjovt, samtidig med at vi får sved på panden og pulsen op. Vi skal bevæge os til musik, og lære at bruge vores krop lidt mere grov motorisk, koordineringsevne, styrke muskler, sanser og tumle i forskellige redskabsbaner. Herudover er der introduktion i trampolinspring.

HIT eller HIIT, som det også kaldes, er højintensiv træning og bygger på nye videnskabelige undersøgelser, som viser, at man kan opnå mange af de sundhedsmæssige fordele, som traditionel træning giver ved i stedet at træne korte, intensive programmer. Regelmæssig motion er en stærk antiaging cocktail, der giver en række fordele for både krop og sjæl: Dine knogler styrkes, hjernen stimuleres, risikoen for at udvikle cancer nedsættes, og du bliver i godt humør. HIT vil øge dit kondital og din insulinfølsomhed hurtigere end klassiske træningsmetoder, og hvis du er ude på at opbygge muskler og tabe fedt, er HIT den mest effektive metode. En anden fordel er, at metoden kan varieres på utallige måder. Og netop variation betyder, at hverken krop eller sind kommer til at kede sig. Holdtræningen er med til at give et fællesskab og sammenhold.

Sæsonen starter 04. september 2018 og slutter i april 2019.
 

Læs meget mere om de enkelte hold her:

Miniputterne

Spillopperne

HIIT / FIT Træning